ساحل دریا آن لاین

ساحل دریا آن لاین

تماس و پیامک به نشریه 09117895385 و ارسال ای میل sada1390@yahoo.com
ساحل دریا آن لاین

ساحل دریا آن لاین

تماس و پیامک به نشریه 09117895385 و ارسال ای میل sada1390@yahoo.com

تاریخ تکمیل پروژه های بزرگ رامسر، فقط حرفی برای تریبون ها

سایت نیمه پر:


تاریخ اتمام پروژه های بزرگ و زیر ساختی شهر رامسر به حرفی برای تمام تریبون ها در تمام فصول تبدیل شده است و هر فصلی در هر تریبونی از یک مسئولی شنیده می شود که فلان پروژه در فلان تاریخ تکیمل می شود اما تاریخ موعود فرا می رسد و خبری از تکمیل نیست و مردم رامسر باید منتظر شنیدن تاریخ موعود دیگری باشند

!

به گزارش نیمه پر، شهر رامسر را همه با موهبت های الهی و طبیعت بکر و زیبایش می شناسند و مقصد اکثر سفرهایشان برای تفریحات تعطیلاتشان  رامسر است


اما رامسر با این همه موهبت الهی آیا پیشرفت فیزیکی و درخوری به غیر از خیابان، علائم رانندگی، چراغ راهنمایی، ترمیم جدول های کنار خیابان و آسفالت در شهر و … داشته است؟

!!!

شاید اگر راستش را بگوییم به غیر از یکی دو پروژه ای که به نوعی بزرگ بوده و افتتاح شده و فعالیتش را آغاز کرده همانند تله کابین رامسر که آن هم خصوصی بوده دیگر هیچ طرحی و برنامه ای تکمیل نشده و در هر فصلی تاریخی برای تکمیل آن گفته می شود


پروژه های همچون فرودگاه بین الملی رامسر که قرار بود دومین فرودگاه مدرن دنیا شود

!!

 

226695_125819440919546_1380176931_n


پروژه ی ساخت هتل هفت ستاره سماموس که طبق گفته ها و مصاحبه ها قرار بود بزرگترین آکواریوم خاورمیانه با آبزیان دریای خزر را در خود جای دهد.



Somamus1

 


پروژه ی تکمیل تصفیه خانه آب شرب رامسر که قرار است آب شرب شهر های رامسر را تامین کند

 

80648382-4042366


پروژی کنار گذر ساحلی رامسر که قرار است تا ۳ سال دیگر تکمیل شود!!

 

login


پروژه پارک جنگلی دالیخانی که با چه برنامه هایی و پیش بینی هایی کلید خورده بود هنوز اجرایی نشده است

 

735040_538947609457379_178963312_n


پروژه ترمیم و احیا باغ سی و سه هکتاری هتل رامسر که به گفته شورای شهر در آینده نزدیک آغاز خواهد شد..!

 

1


پروژه ساخت دانشگاه فنی ملاصدار رامسر که بعد از تخریب به خاطر توسعه فرودگاه دانشجویان سرگردان ساختمان های استیجاری نشوند! (هنوز آغاز نشده است با هجم کاری ساخت چنین دانشگاهی!)

 

304635_166810593456334_1638376833_n


پروژه ایجاد بلوار برای خیابان میرزاکوچک خان (هریس) که فقط یک طرف آن آسفالت شده و اکنون در حالت تعلیق قرار دارد!! و از بلوار خبری نیست!

 

ماسال-3


پروژه ی مرکز بزرگ پروش دام و طیور و تولیدات دامی در منطقه روستای کلوزی در دهستان جنت رودبار!

 

1444


پروژه مجتمع فرهنگی رامسر که در قسمتی از باغ ۳۳ هکتاری فقط اسکلتش ساخته شده است و سالهاست به مخروبه ای تبدیل شده است

 

images (1)


پروژه ای دیگر طرح پل صفارود رامسر است که تبدیل به سرنوشتی تاریخی شده است و حدو ۱۰ سال در حال سخت است اما هنوز تکمیل نگردیده!! و هم اکنون قول های از طرف شهردار و شورای شهر برای افتتاح آن شنیده می شود که باز هم شروع و آغاز به کار آن وقت معینی ندارد!

 

987


هم چنین طرح هایی برای یک روز نیست و در مدت زمان های مختلف تصمیمش گرفته شده و به مرحله کلنگ زنی و شروع به کار اجرا در آمده، اما چرا این طور هیچ کدامشان تکمیل نمی شوند!؟

این پروژه ها اکثر شان برای خود بازه زمانی و تاریخ اتمام دارند اما می بینیم که باز هم با گذشت تاریخ اتماشان هنوز تکمیل نشده اند و شاید خیلی عقب تر از برنامه هستند!

نمونه اش را می توان به فرودگاه بین الملی رامسر اشاره کرد که هم اکنون حدود ۲ سال از تاریخ تکیمل آن می گذرد اما هنوز قول افتتاح باند داده می شود و خبری از پایانه مسافربری، پارکینگ هواپیما و دیگر امکانات نیست و این یعنی یک فاجعه در یک طرح کشوری، استانی و شهری که چنین بی برنامه گی در آن مشاهده شود

نمی گوییم که پیگیری و تلاشی برای تکمیل چنین پروژهایی نیست اما دلیل این چنین مشکلاتی بزرگی چیست؟!

آیا بودجه کافی برای شهر رامسر تعلق نمی گیرد؟!

آیا مسئولین استانی به غرب مازندران نگاه ویژه که نه بلکه نیم نگاهی ندارند؟!

آیا با این همه مشکلات و عقب ماندگی ها، مردم رامسر را از قانع ترین مردم و صبورترین مردم شهرهای کشور نمی دانند؟

آیا کسی تلاش و مشارکت و همکاری این مردم را در صحنه های حساس انقلاب همچون راهپیمایی، انتخابات ( که امسال ۱۰۰ در صد شرکت کردند)، همکاری با گردشگران و توریست ها و … را نمی بینند

 

IMG_0309

 


q5aeoa6dhclvbk2gw56y

آیا رامسر یکی از امن ترین شهرهای کشور نیست؟

جواب این سوال ها را نمی توان با حرف داد!، جواب این سوال ها فقط خدمت و پیشرفت در کنار فرهنگ اسلامی است تا هم مردم دنیای خود را به خوشی بگذرانند و هم آخرت خود را به بار بنشانند

هر یک از این طرح ها برای خودشان دنیایی حرف و دنیایی مسئله دارند که در مجال این یادداشت نمی گنجد

البته در آخر باید گفته شود که طرح ها و برنامه هایی هم در شهر رامسر اجرایی شده و تکمیل گردیده  اما مقصود یادداشت طرح هاو پروژه هایی بوده که از موعود اتمامشان گذشته و یا هنوز شروع نشده اند در حالی که طرحهای بسیار مهمی بودند

اما امید داریم که هر چه سریعتر و جهادوارانه تر مراحل ساخت و تکمیل این طرح ها انجام شود

معاون پزوهشی دانشگاه آزاد رامسر در اثر سانحه تصادف در گذشت



 علی فلکیان معاون پژوهشی دانشگاه آزاد رامسر در مسیر بازگشت از استان سمنان کیلومتر ۱۴ جاده فیروز کوه بر اثر برخورد بایک دستگاه کامیون به اتفاق یکی از هم دانشگاهی هایش درگذشت.

 فلکیان فرزند سهراب فلکیان و فاطمه حلیمی نژاد از پیشکسوتان فرهنگی شهرستان رامسر  ۳۰ ساله  و دانشجوی دکتری در استان سمنان بود.

ساحل دریا درگذشت ایشان را به خانواده ی وی و همسرش صمیمانه تسلیت می گوید.

جلسه هم اندیشی جهت توسعه شهر رامسر با حضور شهردار و شورای اسلامی شهر رامسر و مدیر عامل مجتمع تفریحی و رفاهی شهر سبز


روابط عمومی شهرداری رامسر/
جلسه هم اندیشی جهت توسعه شهر رامسر با حضور شهردار و شورای اسلامی شهر رامسر و مدیر عامل مجتمع تفریحی و رفاهی شهر سبز
هادی حلاجیان ریاست شورا ضمن عرض سلام و خیرمقدم به مدیریت تله کابین و عرض خسته نباشید و خدا قوت به شهردار  گفت : رویکرد و سیاست شورای چهارم استفاده از تمامی پتانسیل های موجود شهر در جهت سرمایه گذاری برای توسعه شهر می باشد . هدف از تشکیل جلسه هم استفاده از نظرات جنابعالی در خصوص عمران و آبادانی و توسعه شهر رامسر بخصوص ساماندهی پلاژهای شهر می باشد . همچنین نحوه همکاری جنابعالی با شهرداری به چه صورت می تواند باشد . شورا آمادگی هرگونه همکاری با جنابعالی و سایر سرمایه گذاران بومی را دارد .

جعفر لطیف زاده نائب رئیس محترم شورا :

مجموعه شورا نظر بر این دارد که از وجود ایشان در جهت فعالیت های عمرانی و آبادانی شهر استفاده نماید . با توجه به شناختی که از شما دارم مطمئن هستم که تمام خرید خود را از رامسر انجام می دهید . توانمندی شما بر همه مشهود است که باعث خیر و عمران و آبادانی شهر هستید .

مجید درجانی سخنگوی محترم شورا :

به عنوان یک شهروند رامسری از شما تشکر می کنم که باعث پیشرفت شهر می شوید . شما کسی هستید که برای شهر رامسر دل می سوزانید و دل در گرو توسعه ی شهر رامسر دارید . دوست دارم بدانم که در چه زمینه ای می توانید مشارکت داشته باشید .
 
احسان برزگر عضو محترم شورا :

ارادت ما به ایشان دیرینه است . در بعضی از زمینه ها از نظرات ایشان برخوردار هستیم . جا دارد که زمینه ی تقدیر از آقای نجفی در سطح شهرستان برگزار گردد . نام تله کابین را که میشنوم احساس غرور می کنم .

محمد جواد  مهرافشان عضو محترم شورا :

در توسعه ی یک شهر فقط توسعه مالی نیست بلکه توسعه فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و ... نیز مد نظر قرار گیرد . در این توسعه خانواده محترم نجفی می تواند نقش اساسی و خوب ایفا بکند . انتظار این است بیشتر به ما کمک بکند تا بتوانیم با همکاری همدیگر باعث عمران و آبادانی شهر شویم .

اسماعیل گوهررستمی عضو محترم شورا :

ضمن تشکر از حضور ایشان و  شهردار ، ضرب المثلی می گوید : آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است . زحمات ایشان آشکار و مشهود است و نیاز به تعریف و تمجید من ندارد . ارادت من پس از جلسه ایشان با اعضای شورای شهر سمنان که برای سرمایه گذاری چند هکتار زمین را به رایگان می خواستند به ایشان بدهند و ایشان جواب منفی دادند بیشتر شد .

زمین های موجود در شهر و توانمندی های سرمایه گذران بومی داشته های ماست . توانمندی ایشان در ساخت تله کابین بر همه عیان است و بر خلاف آن بعضی ها فقط ادعای سرمایه گذاری دارند و همه ی حمایت ها نیز از آنها شد اما راه به جایی نبردند .

نصرت الله کوزه گر شهردار محترم :

ابتدا ضمن خوشامدگویی به ایشان ، خلاصه ای از فعالیت های اقتصادی شهرداری و طرح های سرمایه گذاری در حال اجرا شهر کفت : دغدغه عزیزان شورا در این دوره به صورت حرکت بر اساس برنامه است و برنامه محوری اساس کار شورا می باشد . قرار نیست حرف بزنیم و اگر حرفی زدیم باید به دنبال عمل به آن نیز باشیم . از هرگونه سرمایه گذاری برای توسعه شهر حمایت می کنیم .

خسرو نجفی :

خوشحالم که امروز شورا در کنار شهردار و شهردار در کنار شوراست . اعتقاد دارم که کس نخارد پشت من ، جز ناخن انگشت من . اگر اعتقاد داریم شهر خانه ماست نباید پای همدیگر را بگیریم و باید کمک هم باشیم . خانواده ی ما آسیب زیادی دیدند اما برای عمران شهر کوتاه نیامدیم و کسی که ثروت جمع می کند با خودش نمی تواند ببرد . این مملکت وجب به وجبش مال ماست . باید ایران را آباد کنیم . من علیرغم پیشنهاد خوب از سایر شهرها برای سرمایه گذاری ، تعصب خاصی روی شهر رامسر دارم و آمادگی هر نوع کمک به شورا و شهردار جهت عمران و آبادانی شهر رامسر را دارم .

فصل نارنجی


سخن مدیر مسوول نشریه ی « ساحل دریا » شماره ی 28 ؛  پانزدهم دی ماه  1392


وسط اولین ماه زمستان است و شاید همه بگویند که فصل برف و سفیدی است اما برای اکثر مردم منطقه ، این زمان رنگ و بوی خاصی می دهد. پس از شکوفائی بهارنارنج ها در اردیبهشت و طی مراحل کاشت و داشت اعم از آبدهی ، کود دهی ، سم پاشی و ... فصل رسیدن و برداشت مرکبات و نارنجی شدن درختان همیشه سبز آن است.

 

این نارنجی شدن شاید لب های دلالان را چون پسته ای خندان نماید اما دل بسیاری از باغداران را کدر می نماید.

 

فقدان توجه به شاخصه های مهم کشاورزی در دولت مردان و مجلسیان امری است تکراری که قدیمی شده !!! این دولت و نماینده ی منطقه که هنوز بهاری به خود ندیده اند ! اما دولت ها و مجلسیان پیشین بهاران بسیاری را پشت سر گذاشته اند. آن ها علی رغم دغدغه و دردمندی کشاورزان و باغدارارن، قرمزی گونه های یخ زده ی این قشر زحمت کش را کمتر دیده اند و یا دیده اند و به روی خود نیاورده اند.

 

واردات بی موقع محصولات کشاورزی اعم از برنج ، سیب زمینی ، پیاز ، گندم ، سیب ، کیوی و حتی پرتقال ؛ مربوط به امروز و این نسل نیست و عجب آن که همه ی آن مجلسیان و دولت مردان پیشین در خود دغدغه ی قشر محروم را بروز داده اند اما این که چرا گام مهمی در این راه برنداشته اند ؛ هنوز پی برده نشده است.

 

حمایت از باغداران و حجره دارانی که منصفانه رابط بین کشاورزی مردم و دولت شده اند در همه ی زمان ها به ویژه امروزه نیاز و لازم است. تکیه زنندگان بر کرسی قدرت نباید اجازه دهند که سرمای طاقت فرسای بدهی به تن زحمت کش این قشر محروم رخنه کند .

 

به نظر می رسد وظیفه ی اصلی نمایندگان مردم در مجلس تصویب قوانینی در حمایت از کشاورزی منطقه باید باشد تا مستمسکی در مقابل زیاده خواهی رانت خواران وجود داشته و مسوولان ذی ربط بتوانند قاطعانه از حقوق آنان دفاع نمایند.

 

چندی دیگر شب عید است و خیلی ها سنگ میوه ی عید مردم را به سینه خواهند کوفت. امید است این دغدغه موجب واردات ناخواسته ی محصولات خارجی به ایران نشود. بهتر است تا دیر نشده و آن سنگ واژگونه بر سر آنان فرود نیامده هم اکنون انبارها را از محصولات ایرانی انباشته نمایند.


یادواره شهدای روستای شستا و عزاداری سالروز شهادت امام رضا (ع)



IMG_9642

نیمه پر/ مراسم یادواره شهدای روستای شستا و همچنین عزاداری سالروز شهادت امام رضا (ع) امشب در مسجد روستای شستا برگزار شد.

 

در این مراسم که به همت هیأت قمر بنی هاشم منطقه میرزاکوچک خان برگزار شد  صالحی رئیس اداره اوقاف شهرستان تنکابن سخنرانی کرد و مداح اهل بیت نعمت خلعتبری به ذکر نوحه و سینه زنی پرداخت

 

همچنین در شروع مراسم شاعر گرانفدر منطقه رحیم اسفندیاری اشعاری از اهل بیت خواند و فضای مراسم را حال و هوای دیگر بخشید

 

در آخر یک جلد قرآن از نجف اشرف توسط هیأت قمر بنی هاشم به عنوان هدیه و وقف مسجد روستا تقدیم هیأت امنا ی مسجد شستا شد

 

شهید علی اوسط کیهانیان و شهید محمد تقی اعرافی دو شهید گرانقدر این روستا هستند

پیام یک شهروند

صادقی در پیامی نوشت :


سلام و خدا قوت 


با تشکراز انتقاد شما و پیگیری آقای امانی و رفه مشکل مربوطه 


با مطلبی به عنوان معضلی به نام چاله چوله های خیابان های اصلی شهر رامسر بروز هستم 


گلایه مردم از کنده کاری ها و ترمیم نکردن خیابان های شهر 


لطفا اگر مسئولی در دسترس داشتید اطلاع رسانی کنید تا ان شاءالله مشکلات مردم هر چه سرع تر رفع شود 


سایت نیمه پر 


ممنون  یا علی


نیمه پر/ چند هفته ای است که در برخی از خیابان های اصلی شهری کارگران مشغول کار هستند و قسمتهایی از خیابان بسته و موجب ترافیک شهری شده است


فرسودگی و غیر استاندارد بودن دفن کردن لوله های آب و گاز و … باعث شده است که هر چند وقت یک بار این امر تکرار شود و موجب اعتراض شهروندان شود


به طور مثال می توان ابریشم محله رامسر که محل تردد و به نوعی شلوغ ترین نقطه شهر است را اشاره کرد که حدود چند وقت است که خیابان توسط کارگران به منظور برنامه ای که از طرف اداره ای است  کنده شده است ولی هنوز آسفالتی برای ترمیم آن صورت نگرفته و موجب نارضایتی مردم شده است


برخی رانندگان معترض چنین مشکلاتی هستند و خواستار رفع سریع آن می باشند.


اما نکته ای که حائز اهمیت است این می باشد که برنامه و یا هدف از کندن و چنین پرو‍ژه هایی چه می تواند باشد؟


مطمئناً برنامه ای در دستور کار است، اما شهرداری و دیگر ادارات مسئول کار باید همان طور که خیابان را می بندند و برنامه شان را اجرا می کنند باید سریع ترمیم خیابان را هم انجام دهند


البته ترمیم خیابان هم باعث ترمیم مثل روز اول خیابان نمی شود اگر از چاله خبر نباشد مطمئناً خیابان دچار دست انداز می شود و همچنین نمای زیبای شهری را از بین میبرد


اگر آینده نگری شعار کار و هدف در مسئولیت و مدیریت مسئولین شهری است حتما در جهت ایجاد نقشه و یا تونل های زیر زمینی استاندارد برای لوله های گاز و آب و … باشند تا در آینده نزدیک که رامسر با افتتاح فرودگاه و همچنین کنار گذر ساحلی شاهد شلوغی های بسیار شد این شلوغی ها و حجم گسترده گردشگران موجب بلاتکلیفی و ندانم کاری مسئولین حال حاضر نشود

 

اما خیابان هایی که موجب اعتراض برخی رانندگان شده است و حتی در فضای مجازی هم به آن معترض بودند:


خیابان شهید مطهری،  امام رضا و خیابان آیت الله کاشانی


نیمه پر پیگیر این مسئله می باشد ؛ لطفاً به مسئولین زیربط اطلاع رسانی کنید و خبرهای مرتبط را در آینده ای نزدیک دنبال کنید…

تابلوی چهار راه بسیج رمک

مردمی در پیامی نوشت :


تابلوی چهار راه بسیج رمک

که نشان دهنده آمار تعداد شهدای والامقام این شهر هست هنوز به تعداد 269 شهید مزین بوده است
آیا دو شهید گمنام جز شهدای رامسر محسوب نمیشوند؟

مهندس مهدی حلاجیان لطفا پیگری نمائید

ساحل دریا : مسوول محترم بنیاد شهید لطفا پاسخ دهند.

پیام یک شهروند

شهروند


با تشکر از جناب آقای امانی که در مقابل انتقاد از شهرداری عملکرد خوبی داشتند 


مراسم اربیعن بود و در مسیر برگشت بود که با وی رودر رو شدم و درخواست تعویض لامپ های سوخته بلوار معلم را داشتم و ظرف چهار روز بعد یعنی (07+10+92) شاهد تعویض این لامپ ها ی سوخته وشکسته بودم 


متشکرم


جناب مهندس انعکاس دهید

کلید بخشداری رامسر « آزاد » شد

اختصاصی ساحل دریا - منابع آگاه از قطعی شدن پایان دوره ی بخشداری « ابراهیم شیرود عشوریان »  در آتیه ی نزدیک خبر می دهند.


بنا بر این اطلاعات « محمد آزاد »  دبیری تاریخ مدارس راهنمائی شهرستان رامسر ، رئیس دفتر نماینده دوره ی ششم مجلس فخرالدین صابری ، رئیس شورای بخش مرکزی رامسر ، عضویت در سه دوره ی شورای روستای راجوب جمعا به مدت 14 سال ، را در کارنامه ی عملکردی خوددارد. وی در دوره ی چهارم شورا ، کاندیدا نشد. 


همچنین شنیده های منابع آگاه از تلاش های  شمس الله شریعت نژاد نماینده ی مردم منطقه از به کرسی نشستن محمد آزاد در  بخشداری رامسر خبر می دهند.


در همین رابطه قابل ذکر است بخشدار مرکزی رامسر در حالی که روزهای پایانی صدارت خود را طی می کند در حال جبران تعلل انتخاب دهیاران شهرستان رامسر بوده و در فرصت کم  باقی مانده در صدد تثبیت افراد مد نظر خود در دهیاری ها می باشد.


نکته ی قابل ذکر این است ؛ در حالی که شهردار کلان شهرهای بزرگ کشور مانند تهران ، مشهد و ... در کمترین مدت پس از انتخابات مشخص شده بودند ، تعیین تکلیف دهیاران  شهرستان رامسر ، با تاخیر چند ماهه مواجه شده و همچنان برخی از ده ها فاقد دهیار می باشند.

گزارشی از وضعیت جوی فصل پاییز سال 92 در شهرستان رامسر


رضا گلپور رئیس اداره ی هواشناسی شهرستان رامسر  گزارشی از وضعیت جوی فصل پاییز سال 92 در شهرستان رامسر را برای  سامانه ی اینترنتی ساحل دریا ارسال کرد. با تشکر از ایشان این گزارش تقدیم می شود:

 

معمولاً با شروع فصل پاییز و کاهش تدریجی دما و خصوصاً عقب نشینی پرارتفاع جنب حاره ای (جریانات پایدار) به سمت عرضهای جنوبی تر ، زمینه جهت نفوذ سامانه های ناپایدار از عرضهای میانی بر روی نوار شمالی کشور فراهم می گردد و در پی آن فصل بارندگی منطقه آغاز می گردد.لذا پاییز امسال شاهد بارش بیشتری نسبت به سال گذشته در سطح شهرستان  رامسر بوده ایم.

 

بر اساس آمارهای ثبت شده در اداره هواشناسی رامسر مقدار باران در مهرماه 104.4 میلیمتر،آبان ماه 239.6 میلیمتر وآذر ماه 128.6 میلیمتر بوده ، که در مجموع در فصل پاییز 472.6 میلیمتر بارندگی به ثبت رسیده است، که این مقدار نسبت به مدت مشابه در پاییز سال 91 به میزان 50% افزایش داشته و همچنین نسبت به میانگین بلند مدت به میزان 15%کاهش نشان می دهد.این مقدار بارش در فصل پاییز، در مدت 48روز باریده، که 14روز در ماه مهر، 18روز در ماه آبان و16روز در ماه آذر بوده است که از نظر تعداد روزهای بارانی نیز نسبت به سال گذشته 10 روز بیشتر بوده است.

 

همچنین در فصل پاییز سال 92 میانگین درجه حرارت ماه مهر 20.5، ماه آبان 15و ماه آذر 10.9 درجه سانتیگراد بالای صفر و پاییز سال 91 میانگین درجه حرارت ماه مهر 22.3، ماه آبان 18.1 و ماه آذر 12.4 درجه ساتیگراد بوده که نشان از پاییزی سردتر از سال گذشته می باشد. کمترین درجه حرارت به میزان 2.8 درجه سانتیگراد بالای صفر در روز 28/9/91 و همچنین بعلت وجود جریانات جنوبی و وزش باد گرم در منطقه بیشترین درجه حرارت به میزان 36 درجه سانتیگراد بالای صفر در روز 11/7/91 به ثبت رسیده است.

 

یادآور می شود شدیدترین باد نیز در روز بیست و پنجم آبان ماه با سرعت 79 کیلومتر در ساعت از سمت شمالغربی  شهرستان رامسر را در نوردید.

برد تیم فوتسال تله کابین رامسر در دربی رامسر

رضا بخشعلی پور  خبرنگار ساحل دریا

تیم فوتسال  تله کابین رامسر در اخرین بازی خود در نیم فصل اول مسابقات لیگ دسته اول مازندران مقابل تیم خلعتبری از رامسر به

 برتری 5 بر 2 رسید. 

گل های تیم تله کابین رامسر را میثم بابالو 2 بار,شاهین شعبانیان 2 بار و محمدرضا مرادی 1 بار به ثمر رساندند.

گفتنی است تیم تله کابین رامسر با این برد به مکان پنجم جدول نه تیمی مسابقات و با اختلاف سه امتیاز نسبت به تیم صدر نشین

 قرار می گیرد.

نام گذاری روز های دهه ی فجر 92


کمیته روابط عمومی تبلیغات شورای اسلامی 


رامسر مسئول کمیته روابط عمومی تبلیغات :  ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی سراسر کشور، مستقر در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با توجه به نامگذاری سال 1392 از سوی مقام معظم رهبری و رویکردهای داخلی و خارجی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و با عنایت به تعیین سیاست‌ها، رویکردها ، خط‌مشی‌ها و اصول حاکم بر برنامه‌های آیین عید انقلاب، شعار اصلی و محوری دهه فجر امسال را «پیشرفت و عدالت در سایه حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» عنوان و عناوین روزها و اسامی ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی را به شرح جدول زیر اعلام کرد:


‌شنبه 1392/11/12 


مصادف با بازگشت امام خمینی(ره) به میهن در سال 1357 و آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی:

امام خمینی (ره)، ولایت فقیه و رهبری


یکشنبه 1392/11/13:


انقلاب اسلامی، شکوفایی فرهنگ، هنر و تمدن اسلامی



دوشنبه 1392/11/14
مصادف با روز فناوری فضایی:


انقلاب اسلامی، خودباوری ، نهضت علمی و امید به آینده


سه‌شنبه1392/11/15:


انقلاب اسلامی، گفتمان دینی، تثبیت ارزش‌های الهی و عدالت گستری



چهارشنبه 1392/11/16:


انقلاب اسلامی، مردم سالاری دینی، پیشرفت و توسعه متوازن



پنج‌شنبه1392/11/17:


انقلاب اسلامی، ایمان، جهاد و شهادت



جمعه 1392/11/18:


انقلاب اسلامی، اتحاد ملی، وحدت امت اسلامی و حکومت جهانی حضرت مهدی(عج)


شنبه 1392/11/19 مصادف با ولادت حضرت امام حسن عسگری علیه السلام و روز نیروی هوایی:


انقلاب اسلامی، دفاع همه جانبه، اقتدار و امنیت ملی


یکشنبه 1392/11/20:


انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی، استکبارستیزی و حمایت از مستضعفان


دوشنبه 1392/11/21مصادف با وفات حضرت معصومه سلام‌الله علیها:


انقلاب اسلامی، سبک زندگی اسلامی، منزلت زن و تحکیم بنیان خانواده


سه‌شنبه1392/11/22 مصادف با پیروزی انقلاب اسلامی 1357 هجری شمسی:


انقلاب اسلامی، استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی

دانشگاه بین‌المللی علوم پزشکی رامسر، در رامسر ماندگار است

 


در گزارشی خبرگزاری فارس آمده بود :قاسم جان‌بابایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مازندرانبا اشاره به فعالیت دانشگاه بین‌المللی رامسر گفته است : واحد بین‌المللی باید به بدنه دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگردد.

 

ساحل دریا با پوشش خبر فوق در سامانه ی اینترنتی و استمداد از فرهیختگان تقاضا کرد که جلوی تکرار وضع دانشگاه شاهد رامسر گرفته شود.

 

دانشگاه شاهد رامسر پس از چند سال فعالیت به دلایل نامعلومی از رامسر حذف و به تهران منتقل شد. این امر علاوه بر خروج صدها دانشجد ، حذف بسیاری از آورده های یک واحد دانشگاهی ، باعث بیکاری عده ای از همشهریان رامسر شد که هنوز تاوان این انتقال را می دهند.

 

انتصاب علیرضا فتاحیان، عضو هیأت علمی دانشگاه، به عنوان سرپرست شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران ( رامسر ) از سوی قاسم جان بابایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، این شائبه را دامن زد که اساسا ایشان به منظور جابجائی دانشگاه بدین سمت منصوب شده اند.

 

موضوع در سامانه های مجازی شهرستان رامسر به طور جدی مطرح شد و پی گیری ساحل دریا و پرسش از شورای شهر ، فرماندار ، امام جمعه و ... باعث شد تا سید جلیل مرتضوی امام جمعه رامسر با قاطعیت از استقرار این دانشگاه در رامسر دفاع کند.

 

در نشستی  با حضور فتاحیان و مرتضوی بدین منظور فتاحیان قاطعانه اعلام کرد که انتشار مطلب به نقل از جانبابائی خلاف واقع است و آن را تکذیب کرد.

وی افزود : دانشگاه علوم پزشکی مازندران در صدد توسعه ی این مرکز می باشد و در نظر دارد با در نظر گرفتن ملاحظات فنی و مهندسی ساختمان نیمه کاره ی پشت بیمارستان امام سجاد علیه السلام رامسر را بدین منظور تجهیز نمایند.

 

وی افزود: تلاش این است با افزودن سالن های همایش و گردهمائی دانشگاه بین الملل رامسر شایسته ی عنوان آن شود.

 

.

 

گرانی و گرانفروشی


سخن مدیر مسوول نشریه ی « ساحل دریا » شماره ی 27 ؛  آذر ماه  1392


 


نا گفته پیداست که گرانی در جامعه فزونی یافته است. از ارزاق عمومی و مایحتاج زندگی گرفته تا هزینه های درمان و بهداشت. یک مثل قدیمی گیلکی رامسر این روزها شاید بیشتر مصداق داشته باشد : « فقیر بنه بمیره » ، فقیر باید بمیرد. متاسفانه فشار اقتصادی از یک سو و فقدان کار مناسب از سوی دیگر دو لبه ی تیز فشار بر جامعه شده است

.

یکی از کارشناسان سازمان مرتبط با گرانفروشی می گفت : الان تو جامعه گرانی داریم ، اما گرانفروشی نداریم بنابر این سازمان ما کاری نمی تواند انجام دهد.!! این که سازمانی که کارش مبارزه با گرانفروشی است کاری نمی تواند از پیش ببرد ، موضوعی است که اذیت و آزار خلق الله را باعث شده است.اجناس هر روز گران و گرانتر می شوند ؛ اما فروشنده با انصاف است و گران نمی فروشد.!!


بازی با کلماتی که در نگاه اول ساده و خنده دار می نماید اما در باطن و متن مشکلات عدیده ای را برای قشر متوسط و ضعیف جامعه به بار آورده است. شاید لازم باشد ساختار جدیدی به وجود آید و جلوی گرانی ها را بگیرد و این ساختار نیازمند رئیس ، کارشناس ، کارمند و... و البته کارآفرینی و اشتغال برای عده ای باشد، تا شاید در آتیه بتوانند جلوی گرانی را بگیرند

.

آن وقت است که چون قیمت ها ثابت می مانند ، عده ای گرانفروشی می کنند و کارکنان سازمان مربوط اسباب اشتغالشان فراهم می شود

.

از بازی با این کلمات که بگذریم ، همانطور که پیشترها نوشته ام ، گرانی یقه ی مردم را چسبیده است و این یقه گیری عاقبت خوشی نخواهد داشت. ممکن است اولویت مردم هنوز گرانی نشده باشد  !! اما خدا نکند که به آن روز برسیم

.

 مسوولین ارشد کشوری دست به کار شوند و الفاظ رکود ، تورم ، رکود تورمی ، بیکاری ، شاخص فلاکت و.... را به کناری بگذارند و دستگیر مرم شوند. تلاش برای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه امروز بر همه ی مسوولان ارشد کشور باید تکلیفی جدی باشد. مردم هر روز می شنوند که پول های کلانی در اثر فقدان نظارت صحیح به راحتی حیف و میل می شود و شاید تحمل اتفاقات افتاده و مقایسه با وضع فعلی آن ها ؛ عصابنیت غیر قابل کنترلی را رقم زند.

ساحل دریا هر دو هفته یک بار در گیلان و مازندران



در آستانه ی سومین سال انتشار نشریه ی ساحل دریا ، تقاضای تغییر وضعیت انتشار نشریه از ماهنامه به دو هفته نامه و از استان مازندران به دو استانی شدن گیلان و مازندران به مراجع ذی ربط ارسال شد.

 

در کمال ناباوری و بر اساس تجربه ی تلخ ده سال صبر برای صدور مجوز انتشار نشریه ، و در حالی که تصمیم به صبر ایوب داشتم ، در کمتر از یک ماه پاسخ معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق پست به دفتر نشریه رسید و با هردو موضوع خواسته شده موافقت شد.

 

این  سرعت عمل مرا غافلگیر کرد ، از برنامه ریزی دقیق معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تیم همراهشان صمیمانه سپاسگزارم و به مردم خوب منطقه بشارت می دهم که از این پس با توانی بیشتر رسالت رسانه ای خویش را به انجام خواهم رساند و در این راه دشوار همراهی و هم دلی مردم به خصوص همشهریان عزیز شهرستان رامسر را طلب می کنم.

 

از این که می بینم و می گویند که ساحل دریا در رشد و توسعه ی منطقه اثر گذار بوده به خود می بالم و این همه را مدیون همکاران تحریریه ی نشریه ی ساحل دریا به خصوص از قلم روان موسی عطوفت شمسی ، نگاه تیز بین ابوذر باقرسلیمی ،تلاش بی وقفه ی محمد حسین شعشعانی ، همکاری خانوادگی خانواده ی اهل قلم و فعال حسن فلاح نژاد و دوستان فعال نشریه مصطفی شریف نیا ، رضا بخشعلی پور ، احمد برفی ، کار ارزشمند صفحه آرای باسلیقه سعیده موسوی و .... هستم. در این مختصر از همراهی محمد رضا بهرامی نیز در چندین شماره  ابتدائی کار بهره بردم که از ایشان نیز سپاسگزارم .

 

از این که از این پس دوهفته نامه ی ساحل دریا در گیلان و مازندران توزیع می شود ، آن را از افتخارات شهرستان رامسر خواهم دانست و توقعم حمایت بیشتر مردم به ویژه اساتید و بزرگواران اهل قلم است.

فرماندار بعدی رامسر کیست؟



پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران سه مدیر و مسوول شهرستانی در تصمیم گیری شهرستانی موثر بودند.امام جمعه ، نماینده ی مجلس و فرماندار شهرستان. در انتخاب فرماندار نظر امام جمعه و نماینده ی مجلس صائب بوده و در انتخاب مسوولین شهرستان نیز نظر فرماندار از اهمیت بسزائی برخوردار شد. به فراخور  میزان » قدرت مدیریت « و  »مدیریت قدرت « تصمیمات آن ها بر آینده ی شهرستان اثرات معلومی می گذارد. هرچند در مقاطعی شاهدفقدان تفاهم نماینده ی مجلس با فرماندار وقت بوده ایم و ناگفته پیداست که اثرات مخرب این عدم تفاهم بر رشد و توسعه ی شهرستان اثر منفی بزرگی گذاشته است.

 

قضاوت در خصوص این که فرماندار بعدی رامسر راسا از استان معرفی می شود و یا تفاهم دو عنصر اثر گذار مدیریت شهرستان را به دنبال دارد یا نه ، شاید کمی زود باشد. اما تعامل سازنده ی دولت یازدهم با مجلس و علما نشان داده است که اتفاق  بدی نخواهد افتاد.

 

در این مقاله  صرفا به انتخاب یک ضلع از سه ضلع قدرت مدیریت شهرستان ، و فرماندار بعدی پرداخته خواهد شد و از عناصر تاثیر گذار بر انتخاب فرماندار و نقش آن ها در این انتخاب ، عبور می شود


.

 

 


مدت

زمان پایان

زمان شروع

نام و نام خانوادگی

عنوان

ردیف

 


848

61/6/15

59/1/29

علا الدین وحید غروی

فرماندار

1

 


681

63/4/13

61/6/16

محمد حسن الله داد

فرماندار

2

 


792

68/12/1

63/4/13

اکبر درزی اعلام

فرماندار

3

 


126

69/4/17

68/12/9

محمد محسنیان

سرپرست

4

 


795

71/6/20

69/4/17

مهدی محمدی

فرماندار

5



2045

76/11/27

71/4/21

حسن خیریان پور

فرماندار

6

 


1550

81/2/27

76/11/27

قنبر سیمیاری

فرماندار

7

 


1402

84/12/20

81/2/20

سید احمد میری

فرماندار

8

 


1001

87/9/16

84/12/20

علی باباخانی

فرماندار

9

 


71

87/11/27

87/9/16

ابوالحسن آقاجان کردی

سرپرست

10

 


720

89/11/17

87/11/27

عبدالصمد صفرنژاد

فرماندار

11

 


372

90/11/24

89/11/17

محمد صالح رضاخانی

فرماندار

12

 


183

91/5/21

90/11/24

غلامرضا فروغ خلعتبری

سرپرست

13

 


198

ادامه دارد

91/5/21

رستم زرودی

فرماندار

14

 

 

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و مستقل شدن شهرستان رامسر ، این شهرستان نیز مانند دیگر قطعات پازل استان ، دارای فرماندار شد. از آن زمان فرمانداران متعددی آمدند و رفتند و هر کدام از آنان از خود آثار ، یادگارهای خوب و بدی را به جای گذاشته و رفتند. از آن زمان تا آغاز دولت یازدهم تعداد یازده فرماندار و سه سرپرست فرماندار ، بر کرسی فرمانداری رامسر جلوس کردند. از سال 59 تا  92 تعداد 14 نفر که سهم دولت های اول تا هشتم و در مدت 25 سال  7  فرماندار و یک سرپرست  و سهم دولت نهم و دهم و در مدت 8 سال ، 4 فرماندار و 2 سرپرست  بوده است.

 

رکوردار بیشترین مدت فرمانداری متعلق به حسن خیریانپور است با 2045 روز فرمانداری و کمترین زمان جلوس نیز به محمد صالح رضاخانی با 372 روز فرمانداری تعلق دارد . در میان سرپرستان فرمانداری نیز کمترین مدت را ابوالحسن آقاجان کردی با 71 روز و بیشترین زمان را غلام رضا فروغ خلعتبری با 183 روز سرپرستی فرمانداری دارد. البته رکورد دار بیشترین مدت بخشداری در کل کشور نیز ایشان با بیش از 19 سال بخشداری می باشند.

 

خیلی انتظار داشتند و دارند که تعویض فرماندار رامسر با سرعت بیشتری شکل می گرفت اما آمار نشان می دهد که روند تغییر فرماندار در رامسر کاملا عادی است. این امر با نگاهی به آمار ملموس تر است. دولت اکبر هاشمی رفسنجانی فرماندار منصوب شده ی دولت میر حسین موسوی را پس از 249 روز تعویض کرد. این اتفاق در دولت سید محمد خاتمی با 275 روز انجام گرفت و دولت دهم نیز فرماندار منصوب سید محمد خاتمی را 260 روز پس از برگزاری انتخابات تعویض نمود.

 

تا پایان آذر 198 روز از انتخابات  24 خرداد 92  و صدارت دولت یازدهم گذشته است . ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران در 23 آذر اعلام کرد که تا دو ماه دیگر مسوولین مد نظرش تغییر خواهند کرد.

 

 

در این مدت فرماندار رامسر تعویض می شود یا دولت یازدهم رکورد دار زمان تعویض فرماندار خواهد شد و  یا گزینه  ای دیگر و آن این که فرماندار فعلی ، شاید بر خلاف اسلاف خویش بر مسند فرمانداری محکم تر تکیه خواهد زد؟

 

به هر روی استاندار مازندران صحبت از همه ی تغییرات تا دو ماه آینده کرده است. اما علاقه مندان به منصب فرمانداری رامسر و اضلاع قدرت رامسر نیز در این برنامه ریزی نقش دارند. اما ضلع دیگری نیز در این دوره فعال است و خواهان تعویض فرماندار رامسر . آن ها گروهی هستند که دولت را بر آمده از تلاش خود می دانند !!

 

از میان گزینه های فرمانداری رامسر نام فرماندار فعلی رامسر ، چند فرماندار سابق رامسر ، یکی از فرمانداران تنکابن و یک نفر غیر از این سکان داران قبلی به چشم می خورد. شمارش معکوس برای زمان تغییر ابلاغ ، استاندار مازندران به حرکت در آمده است و باید منتظر ماند و دید که کلید دولت تدبیر و امید کدام زبان ها و زبانه ها را خواهد گشود

وقتی همه چیز شفاف می شود.






سه سالی است که ساحل دریا در دستان مردم است و آن ها خشنود از خواندن مطالب و ما نیز خرسند از اطلاع رسانی هستیم.

 

اما نشریات وجه دیگری دارند که با وزارت مطبوع خود طرفند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون مطبوعاتی آن.

 

 

از ده سال مشقت باری که به دنبال مجوز انتشار نشریه بودم  به سادگی نمی توانم بگذرم و خاطرات فراموش نشدنی از پی گیری های بی فرجام آن همیشه در ذهنم باقی مانده است. در سه سال انتشار نشریه نیز همیشه می شنیدم ، یارانه ی مطبوعات می دهند ؛ اما هیچ گاه آن قدر برایم ملموس نبود که چگونه ؟

 

کار ارزشمندی که معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد دولت یازدهم کرد، کاری بود کارستان. این که نشریه ی پایتخت و استان محروم ، نشریه ی شمال و جنوب ، نشریه شرق و غرب نداریم. این که همه می دانند که نشریات استان محروم سیستان و بلوچستان و پایتخت یکی شده است و با تعیین پارامترها و الگوهای تعریف شده ی معاونت مطبوعاتی سهمشان از یارانه مشخص شده است.

 

کار ارزشمندی که شبهه زدائی کرده است و اینک کسی نگران نیست که فلان نشریه ی مدافع دولت و بهمان نشریه ی مخالف دولت سهمشان با توجه به الگوهای تعریف شده  ؛ مشخص است و تغییری نخواهد کرد. شمارگان انتشار ، تولید محتوای مطلوب و حذف کپی پیست ها از دنیای مجازی شاخص اعتبار شده است و این یعنی گامی به جلو.

 

اینک نه تنها همه ی نشریات بل که همه ی آحاد مردم می دانند که کدام نشریه به چه میزان یارانه دریافت نموده است. شفافیت در اطلاع رسانی و آگاه بودن مردم  و رسانه ها از میزان یارانه کمک بسزائی در بهبود کیفی و انتشار منظم تر نشریات خواهد کرد.

 

بی شک هر قانون و مصوبه ی جدیدی بلا اشکال نخواهد بود و با گذشت زمان و اجرائی شدن آن نواقص و کاستی های آن سر باز خواهند کرد و این وظیفه ی دستگاه های متولی است که نسبت به اصلاح قوانین و مقررات برای بهبود وضعیت اقدام نمایند.

 

وقتی می اندیشم و جوانب امر را می بینم ، می فهمم که همین درست است. این که سال ها عده ای بر معاونت مطبوعاتی استیلا داشته اند که هدفشان تحدید مطبوعات بود و امروز  بر تارک معاونت مطبوعاتی عزیزی تکیه زده است که از جنس خودمان است. از کار زیبای حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد باید صمیمانه قدر دان بود. همه می دانند که او از جنس رسانه است. رسانه را می شناسد و در وادی آن قدم و قلم زده است. کاستی ها ، نقاط ضعف و قدرتش را می شناسد و در تقویت و بهبود آن تلاش می کند. او دارای دکترای مدیریت استراتژیک است و نویسنده ی کتاب های روایت رویت ، روزنامه‌نگاری و روزنامه داری، مدیریت مطبوعاتی، دغدغه‌های امروز مطبوعات، نقطه، ناوبری وب ؛  وی نماینده مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات ، مدیرعامل همشهری ، مدیرمسئول جامجم ، سخنگوی شورای عالی امنیت ملی، عضو هیئت منصفه مطبوعات ، عضو هیئت مدیره انتشارات سروش، بنیاد اندیشه اسلامی ، خانه روزنامهنگاران جوان را در کارنامه ی سوابق خود دارد و می داند که نشریات کارآمد و موثر در جامعه چه نقش موثری دارند.

 

به طور طبیعی نیز عده ای از فقدان شفافیت ها سود می بردند و این کار معاونت مطبوعاتی را به صرف و صلاح خود نمی دانند و در یک اقدام طبیعی دست به مخالفت با این گونه شیوه ها می زنند.

 

انتظار این است که معاونت مطبوعاتی بدور از هرگونه اقدام تدافعی در تنظیم و تبیین اقدام خود بکوشد و با اصلاح نواقص و کاستی ها این اقدام حسنه را تداوم بخشد.

 

نشریه ی ساحل دریا به سبب اهمال برخی دوستان و نرسیدن برگه ی اعلام وصول نشریه به معاونت مطبوعاتی  اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نتوانست در مرحله ی اول دریافت کننده ی این یارانه باشد اما سازو کارهای تعریف شده در معاونت مطبوعاتی دلگرم کننده می باشد.