ساحل دریا آن لاین

ساحل دریا آن لاین

تماس و پیامک به نشریه 09117895385 و ارسال ای میل sada1390@yahoo.com
ساحل دریا آن لاین

ساحل دریا آن لاین

تماس و پیامک به نشریه 09117895385 و ارسال ای میل sada1390@yahoo.com

اختصاص ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به فعالان آبزی پروری رامسر



خبرگزاری تسنیم: فرماندار رامسر گفت: ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات سال گذشته به فعالان آبزی پروری رامسر اختصاص یافت.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رامسر، رستم زرودی فرماندار رامسر در مراسم افتتاح طرح های شیلاتی مازندران اظهار کرد: شهرستان رامسر از یک ظرفیت شیلاتی بالا برخوردار بوده و با توجه به 735 کیلومتر مساحت و وجود بیش از هفت رودخانه در این شهرستان  می توان از آنها برای پرورش ماهیان مختلف استفاده کرد.

 

وی افزود: دو پره صید ماهی و دو مزرعه ماهیان خاویاری در این شهرستان در حال فعالیت هستند.

 

زرودی اضافه کرد: در سال گذشته شش میلیارد تومان وام در راستای ارائه تسهیلات به فعالان پرورش ماهیان خاویاری و گونه های دیگر داشتیم که حدود یک میلیارد تومان دریافت شد و یکی از دلایلی که نتوانستیم این طرح را اجرا کنیم، عدم حمایت بانک های عامل بود.

 

فرماندار رامسر گفت: نخستین فردی که پرورش ماهی در قفس را شروع کرد، خانی بود که بدلیل عدم حمایت طرح وی پا نگرفت و دچار خسارت زیادی هم شد.

 

این مقام مسئول افزود: امسال در سه رودخانه صفارود، نسارود و چالکرود رها سازی ماهی های گوناگون داشتیم و امیدواریم در سال های آینده، بهتر از این عمل شود.

 

وی با بیان اینکه در پرورش ماهی و راه اندازی مزارع ماهی باید مبنای کار، ایجاد اشتغال باشد، گفت: انتظار می رود در این زمینه منابع طبیعی و مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حمایت های لازم را از سرمایه گذاران در دستور کار خود قرار دهند.

 

زرودی گفت: از آنجایی که شهرستان رامسر بخاطر نداشتن اداره شیلات تحت شعاع اداره شیلات تنکابن قرار دارد و با توجه به اقدامات نماینده مردم منطقه در خانه ملت نمایندگی شیلات در رامسر فعال شده، امیدواریم یکی از رهاوردهای سفر استاندار به رامسر ایجاد اداره شیلات در این شهرستان باشد.

 

علی اصغر گلین مقدم، مدیر پروژه مدرن ترین مزرعه پرورش ماهی خاویاری رامسر گفت: این پروژه با زحمت های پدرم بهروز گلین مقدم شروع شد و با ظرفیت اسمی 30 تن تولید در سال و ظرفیت عملی 80 تن در دو فاز اجرایی شد.

 

وی افزود: با دشواری زیاد توانستیم بصورت زیر زمینی آب دریا را به مزرعه بیاوریم و ماهیان در آب دریا پرورش می یابند.

 

گلین مقدم اضافه کرد: محل تامین بچه ماهی این مزرعه از بخش دولتی بوده و زیر بنای ان 2500 متر مربع بوده و تعداد استخر های پروازی آن 7 استخر و میزان آب مصرفی 300 لیتر بوده و هفت نفر بصورت مستقیم در این پروژه مشغول بکار شدند.

 

وی گفت: میزان تسهیلات دریافت شده از اعتبارات دولتی 10 یلیارد ریال بوده و آورده ما 5 میلیارد ریال در این پروژه است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد