سایت شورای بخش مرکزی مرکزی رامسر با انتقاد از کوتاهی اداره راه و شهرسازی شهرستان در نگهداری راه های روستایی و کم توجهی و بی توجهی آن ها در خصوص نگهداری راه های روستایی طی مطلبی عنوان می کند :
برای رسیدن به منازل قدیمی که بیش از سی سال قدمت دارند از کدام جاده باید گذشت؟
متولی جاده های دسترسی به روستاهای کم جمعیت کیست؟ آیا به بهانه در نقشه ی راه ها نبودن، می توان مردم را از تردد آسان محروم نمود؟
در پی مکاتبات متعدد با اداره راه و شهرسازی شهرستان رامسر توسط شورای اسلامی روستاها و بخشداری مبنی بر مرمت راه های دسترسی، عنوان می گردد که امکانات نداریم و یا اینکه در نقشه راه های استان وجود ندارد!
آیا مردم باید راه روستایشان را وارد نقشه ی راه های استان نمایند؟!! یا اینکه رئیس محترم راه شهرستان و مدیر محترم استانی باید تدابیر لازم را در اسرع وقت به خرج داده تا مردم دچار آسیب نگردند.
بماند اینکه راه هایی که ثبت شده نیز در نگهداری دچار وقفه می باشند، حادثه ی اخیر که منجر به فوت دو جوان در روز عید سعید فطر گردید، ناشی از کم توجهی و عدم اولویت بندی در نگهداری راه های دسترسی به روستاهاست.
علی
رغم تذکرات شفاهی و نامه های کتبی به راه و شهرسازی، متأسفانه عدم رسیدگی به موقع به
راه های روستایی حوادث ناگوار را در گذشته و حال و شاید آینده بدنبال داشته باشد، لذا
رسیدگی در اسرع وقت جهت مرمت راه های روستایی مورد انتظار است
.
سامانه ی ساحل دریا در تماس تلفنی با هادی رمضانی رئیس اداره ی راه و شهر سازی ؛ از وی در این خصوص درخواست توضیح نمود ؛ هادی رمضانی گفت : محدوده ی استحفاظی اداره ی راه و شهرسازی کاملا مشخص است. بر اساس نقشه های GIS که با تائید مسولین استانی و به امضای استانداری رسیده است ؛ وظایف و اختیارات اداره ی راه و شهر سازی کاملا مشخص است.
وی افزود : گاهی شوراهای روستائی ، محلات و برخی مسوولین احساس می کنند هر کوچه و راه در حیطه ی اختیارات اداره ی راه و شهر سازی می باشد و این تفکر را در راه های بین زراعی و کوچه پس کوچه های محلات نیز تعمیم می دهند. در حالی که این گونه نیست. و خدمات و سرویس دهی به راه های داخل روستا از وظایف دهیاری هاست.
وی ادامه داد: هرچند اداره ی راه گاهی به جهاد کشاورزی و روستاها در حد مقدورات کمک می کند و باز کمک خواهد کرد؛ اما این وظیفه ی اداره راه نیست و نخواهد بود.
رمضانی گفت : در حادثه ی عید فطر ، اتفاق در روستای « لگا » در 80 کیلومتری محور جنت رودبار روی داده است این مسیر در امتداد مسیری است که قرار است محور جنت رودبار به اشکور متصل شود ؛ این مسیر پیش بری شده است و برای تکمیل 36 کیلومتر نیاز به تامین اعتبار دارد و برآورد مالی آن قبلا به استانداری ارسال شده و تا تامین اعتبار آن باید پی گیری و صبر کرد.
وی ادامه داد : این مسیر برای تعریف پروژه نیاز به 182 میلیارد تومان دارد که درخواست زیر بخش های رامسر تا تامین اعتبار عملا امکان پذیر نخواهد بود.