ساحل دریا آن لاین

ساحل دریا آن لاین

تماس و پیامک به نشریه 09117895385 و ارسال ای میل sada1390@yahoo.com
ساحل دریا آن لاین

ساحل دریا آن لاین

تماس و پیامک به نشریه 09117895385 و ارسال ای میل sada1390@yahoo.com

انجمن خانواده ناشنوایان رامسر چشم انتظار کمک و عنایت مسولان.


امتداد :



- 1لطفا خودتان را معرفی نمائید؟

 

به نام خداوند متعال با سلام و درود به ارواح پاک و طیبه شهدای انقلاب اسلامی و تبریک حلول ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن بر  عاشقان مولا علی (ع) ، اینجانب سامان حدادی مقدم کم شنوا متولد سال 1368 از شهر همیشه سبز و زیبای رامسر و درحال حاضر بعنوان رئیس هیئت مدیره انجمن خانواده ناشنوایان شهرستان رامسر مشغول خدمت به ناشوایان عزیز می باشم.

 

2- سطح تحصیلات شما تا چه اندازه است ؟

 

دارای مدرک دیپلم ماشین های الکتریکی ، کاردانی تربیت بدنی و در حال حاضر مشغول ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی رشته تربیت بدنی می باشم.

 

3-انجمن در چه سالی تاسیس شد؟

 

در سال 1389 با برگزاری مجمع عمومی انتخابات اعضای هیئت مدیره و بازرسین تاسیس گردیده است و به شماره 54 ثبت شده است.

 

چه کسانی عنوان اعضای هیئت مدیره انجمن ناشنوایان همکار دارند ؟

 

سامان حدادی مقدم (رئیس) – علیرضا ببری (نائب رئیس) – مالک کهنسال (خزانه دار) – رضا جنت رستمی (منشی) – شایسته چرمچی (روابط عمومی) – سید حجت حسینی (بازرس اصلی) – سکینه پلنگیان (عضو علی البدل) – میترا صفایی نیا (بازرس علی البدل) – سید علی حسینی (عضو علی البدل)

 

4- چه مشکلات پیش روی انجمن چیست؟

 

نداشتن مکان ثابت ، نبود امکانات مورد نیاز ، بودجه ناکافی .

 

5- از مسئولان چه انتظاری دارید؟

 

مسئولان آستین همت خود را بالا بزنند و دست در دست هم گذاشته ما را در پیشبرد فعالیت و اهداف و ایده های مان یاری نمایند چرا که این حق طبیعی ناشنوا می باشد چرا که سایر شعبات انجمن ها از حمایت مسئولان دولتی و حتی بخش خصوصی برخودار میباشد.

 

6- مهمترین مشکلات ناشنوایان چیست؟

 

در رابطه با افراد شنوا و معاشرت با آنان ناشنوایان گاه با مشکلاتی روبرو می گردند . اصولاً این گروه انسانها از آن جهت که ضمیری پاک تر سالم تر از دیگران دارند و به سبب بی خبری از جریاناتی که در اطراف آنان می گذرد اکثراً دور از زد و بندهای اجتماعی زندگی می نمایند و به همین دلیل ، گفتار دیگران را سریع تر و با سادگی باور می نمایند . این است که می توان گفت مثال رایج که می گویند «فلانی دهن بین است» در مورد ناشنوایان کاملا ً مصداق پیدا می کند . به سرعت به همه اعتماد می نمایند و گفتار و سخن دیگران را می پذیرند ولی پس از مدتی که صداقت در گفتار آنها ندیدند از آنان بر می گردند و به همین سبب گاه به افراد شنوا به خاطر دوگانه سخن گفتن آنان بد بین می شوند . گرچه ناشنوایان گاه حتی در جمع دوستان و آشنایان شنوای خود احساس تنهائی می کنند وگوشه گیری اختیار می نمایند ولی به هر صورت معاشرت را دوست دارند و خود آنان باهم انس و الفتی عمیق دارند و دوستان صمیمی خود را از بین ناشنوایان انتخاب می کنند.

 

*مشکلات انجمن پر اهمیت میباشد که خواستار حمایت مسولان و عنایت خیران و نیکوکاران هستیم

 

  *در حال حاضر حدودا یک میلیون نفر در کشور ناشنوا بوده و جمعیت ناشنوایان رامسر نیز بالاست و حدودا تعداد 60 نفر نیز عضو انجمن خانواده ناشنوایان شهرستان رامسر می باشند.

 

*ادامه تحصیل ناشنوایان در مراکز دانشگاهی نیز همراه با مشکلات بوده و دانشجویان نا شنوا حاضرند با هزینه شخصی در کلاس درس دانشگاه ها رابطی داشته باشند اما با مخالفت روسای دانشگاهها مواجه اند

 

*نبود اشتغال متناسب ناشنوایان.

 

*به دلیل عدم ارتباط ناشنوایان با جامعه آنها اعتماد به نفس خود را از دست داده  و دچار مشکلات زیادی می شوند و سن ازدواج در آنها نیز روبه افزایش است.

 

*بالا بودن هزینه درمان را از دیگر مشکلات پیش روی ناشنوایان برشمرد و گفت:هزینه بالای خرید سمعک برای ناشنوایانی که با مشکلات مالی درگیرند یک مشکل عمده بوده و قیمت سمک از 5 میلیون ریال تا 50 میلیون ریال است و هم اینک اتاق  شخصی و کیفم به عنوان دفتر سیار انجمن است و علیرغم پیگیری های زیاد تا کنون در حل مشکلات اولیه نتیجه نگرفته ایم که از خیران و نیکوکاران بزرگوار سعادتخواه می خواهیم جامعه بزرگ ناشنوایان را یاری نمایند.

 

7- ناشنوایان از نظر فعالیت های اجتماعی و عمومی به چه حمایت هایی نیاز دارند؟ به هر آنچه که در قوانین و تصویبات مجلس آمده است توجه جدی شود.

 

8- برابر قانون چه حمایت هایی جهت بکارگیری ناشنوایان در نهادها و ادارات بعمل می آید؟

 

بند یک ماده هفت قانون جامع حمایت از معلولان مبنی بر اختصاص سه درصد سهمیه استخدامی به آن‌ها برای اولین بار در کشور محقق شد.

 

9- از شهرداری و منتخبان چهارمین دوره شورای شهر چه انتظاری دارید؟

 

ما ناشنوایان را در انجام فعالیت ها و پیشبرد اهداف ها یاری و همه جانبه حمایت نمایند و کمک هایشان را از ما ناشنوایان دریغ نفرمایند و حتی بعضی از رای آورندگان در هنگام تبلیغات شعارها در مورد حمایت از معلولین را داده بودند که امیدوارم منتخبان به آن شعارها عمل نمایند و فراموش نکنند با همین رای شهروندان و معلولین ناشنوا وارد شورای شهر شدند.

 

10- انجمن برای توسعه در شهرستان به چه امکاناتی نیاز دارد؟

 

به امکانات اداری و سالن جلسات نیاز داریم و انتظار داریم.  مسئولان آن را در اختیار ما قرار دهند چرا که حق طبیعی همه شهروندان بوده و مسئولان فراموش نکنند از جنس همین شهروندان عزیز می باشد.

 

11- دل نوشته من ؟

 

اینجانب نقدی کوتاه دارم که در همین مصاحبه خدمت خوانندگان می رسانم متاسفانه یک نهاد دولتی که وظیفه آن نهاد ، خدمت رسانی به معلولان و ناشنوایان هرچند به مقدار اندک در همین شهر مشاهده نمودم که دفتر ریاستش به تازگی بازسازی و با افزودن دکوراسیون تجمل گرا ، هزینه ی همین دفتر نهاد معادل کل دارایی های انجمن خانواده ناشنوایان رامسر می باشد و این بی انصافی محض و ناعدالتی مسئولان در امر ناشنوایان می باشد و جالب اینکه عده ای هزینه یک روز بنزین خودرویشان به اندازه خرج یک ماه اداره انجمن ما می باشد.

 

12- حرف ناگفته؟

 

بزرگترین آرزوی من از خدای خالق یکتا این است که شربت شهادت همچون دایی ام  شهید سیاوش (نادر) کاکوئی که هرگز او را ندیدم را بنوشم تا توانسته باشم حضرت سید الشهدا(ع) ، برادر باوفایش حضرت ابولفضل العباس(ع) ، 72تن از یاران محبوبش را راضی و روح شهیدان این سرزمین عزت و اسلامی بزرگ و دایی شهیدم را شاد کرده باشم و انشاا... عاقبت همگان به خیر شود.

 

13- حرف آخر ؟

 

روایت :

 

زندگی پیامبر اکرم(ص) در کودکی و  نوجوانی با یتیم بودن ، چوپانی و امین بودن همراه بود که در نهایت پیامبر از این لحظات برای تبدیل تهدید ها به فرصت استفاده کرد و خودش را ساخت تا آنجا که محدودیت برایش مانعی نبود.

نظرات 1 + ارسال نظر
mostafa سه‌شنبه 20 خرداد 1393 ساعت 12:30 ق.ظ http://mazand-varzesh-deaf.blogfa.com/

http://mazand-varzesh-deaf.blogfa.com/

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد